Tietoa

1vs1-ranking on Kiekko.tk:ssa pelattava pelijärjestelmä, jossa pelataan 5 minuuttia kestäviä 1vs1-otteluita. Voit liittyä jonoon komennolla /msg 1vs1 !j ja poistua jonosta komennolla /msg 1vs1 !p. Botti arpoo jonoon liittyneistä pelaajista kerran minuutissa otteluparin ja tekee heille pelihuoneen publicille. Pelaajilla on kaksi minuuttia aikaa siirtyä huoneeseen, jonka jälkeen peli alkaa. Jos peliä ei saada aloitettua, saa vastustaja ottelusta luovutusvoiton tai ottelu hylätään, mikäli kumpikaan pelaajista ei ilmesty paikalle.

Muistathan, että kaikenlainen huijaus ja Kiekko.tk:n sääntöjen rikkominen on kiellettyä, ja niistä voi seurata pysyvä pelikielto 1vs1-rankingiin kaikille tunnuksille. Lue säännöt ennen pelien aloittamista.

Voit lähettää palautetta sekä kehitysideoita järjestelmän kehittäjälle ja ylläpitäjälle kona26:lle. Suuret kiitokset joukolle, jonka avulla järjestelmän toteuttaminen muuttui mahdolliseksi.

Vinkkejä:

  • Älä paina readya ennen, kun vastustajasi on saapunut huoneeseen, tai ottelu voidaan perua.
  • Tarkista ennen pelin aloittamista, että pelihahmosi liikkuu. Kiekossa on välillä bugi, jonka johdosta pelaaja ei pysty liikkumaan ennen peli-ikkunan uudelleenkäynnistämistä.
  • Liity riittävän ajoissa pelihuoneeseen, jotta vastustajasi ei saa luovutusvoittoa.
  • Ole pelihuoneessa sinulle määrätyllä puolella kun peli alkaa, tai vastustajasi saa luovutusvoiton.
  • Pelihuone lukitaan ennen ottelun alkamista. Jos sieltä lähtee, ei pääse takaisin.

Komennot
komentotoiminto
/msg 1vs1 !j liity jonoon (muistathan poistua jonosta, mikäli et enää ehdi pelata)
/msg 1vs1 !p poistu jonosta
Muuta
Ylläpito

kona26

Kiitokset

Teemu, alkuperäinen ylläpitäjä ja tekninen toteutus
jouko, apu teknisen toteutuksen kanssa
PYÖVELI, järjestelmän testaaminen