Säännöt

1. Pelaajien on noudatettava hyvää urheiluhenkeä, hyviä tapoja ja Kiekko.tk:n sääntöjä, myös 1vs1-rankingin ulkopuolella. Otteluita ei saa pelata omaa nimimerkkiä vastaan sekä esimerkiksi tahallaan luovuttaminen ja omien maalien tekeminen on kiellettyä. Jatkuvasta kesken pelin lähtemisestä voidaan jakaa pelikieltoja.

2. Tahalliset lagimaalit ja maalivahdin sulkeminen/violenttaaminen on kiellettyä. Jos suljet vahingossa, kiekko tulee antaa vastustajalle seuraavassa aloituksessa. Sulkeminen on kuitenkin sallittua tappioasemassa ottelun viimeisellä minuutilla, eikä tällöin kiekkoa tarvitse antaa. Ottelun loppupuolella tehdyt lagimaalit käsitellään tapauskohtaisesti, sillä lagaaminen voi vaikuttaa tulokseen lyhentämällä ottelusta ratkaisevia hetkiä.

3. Tarkoituksellinen ajankuluttaminen on kiellettyä.

4. Sääntöjen rikkomisesta, bugeista ja väärinkäytöstä on ilmoitettava Teemulle. Väärinkäyttö voi johtaa tapauskohtaisesti varoituksesta kaikkien tilastojen nollaamiseen sekä pysyvään pelikieltoon 1vs1-rankingissa kaikilla tunnuksilla.

Muistathan ottaa itsesi pois jonosta komennolla /msg 1vs1 !p jos menet esim. offlineen tai et enää ehdi pelata. Sinulle voidaan arpoa peli, vaikka olisit offlinessa.

Voit hyväksyä säännöt komennolla /msg 1vs1 !acceptrules, jonka jälkeen voit liittyä jonoon komennolla /msg 1vs1 !j.

Sääntöjä on viimeksi päivitetty 27.3.2017 klo 17:40, syy: pieniä muutoksia sanamuodoissa.